Lindi më 10 korrik të vitit 1943 në Peqin. Më 5 dhjetor 1970, Gjykata e Rrethi të Elbasanit e deklaroi fajtor për «përgatitje për arratisje jashtë shtetitcdhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie. U arrestua sërish më 1977. Më 18 korrik 1978 Gjykata e Rrethit të Matit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Gjatë kohës që po vuante dënimin, u arrestua sërish për «agjitacion e propagandë» dhe më 11 shtator 1980, Gjykata e Rrethit të Mirditës, duke i shtuar 10 vjet dënimit të mëparshëm, e ridënoi përfundimisht me 25 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 420.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.