Lindi më 2 mars të vitit 1946, në Ferizaj të Kosovës. Që i ri u arratis në Shqipëri. Më 1971 u arrestua, dhe më 30 qershor 1971, Gjykata e Lushnjës e dënoi me 9 vjet heqje li-rie për «agjitacion dhe propagandë» (dënim i kombinuar).

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, FL. 156.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.