Lindi më 1946, në Blliçe të Dibrës. U arrestua më 10 tetor 1978, dhe me vendim nr. 54, datë 11 qershor 1979, Gjykata e Dibrës e deklaroi fajtore për "moskallëzim krimi kundër shtetit" dhe e dënoi me 6 vjet burg. U lirua në tetor 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 223
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.