Lindi më 1935, në Sarandë. Më 23 qershor 1958, me vendim nr. 14, Gjykata Ushtarake e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me vdekje, pushkatim dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, FL. 56-57
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.