Lindi më 1920, në Koshovicë, Gjirokastër. U arrestua dhe u keqtrajtua në hetuesi. Me vendim nr. 776, Gjykata e Gjirokastrës vërtetoi njohjen e faktit të vdekjes si pasojë e torturave ushtruar nga diktatura komuniste, për shkak të bindjeve të tij politike, më 5 shtator 1948.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 22, FL. 560-561
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.