Lindi në Sofratikë, në vitin 1946. Me vendim nr. 88, datë 10 tetor 1979, Gjykata e Rrethit të Gjirokastrës e dënoi për "agjitacion e propaganda kundër shtetit" me 13 vjet heqje lirie, ndalimin e profesionit mësues për 5 vjet kohë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 239
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.