Lindi më 1912, në Divjakë të Lushnjës. Më 30 dhjetor 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin juridik të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike më 23 tetor 1943.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 47, FL. 53-54; Gazeta 55, 17 nëntor 2015, 17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.