Lindi në Durrës, më 23 prill të vitit 1931. Më 19 janar 1980, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtore për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 407
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.