Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të udhëzimit nr. 2 , datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave, si dhe shtesës së bërë në pikën 7, në udhëzimin nr. 7, datë 29 tetor 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dëuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, në mbledhjen e datës 5 qershor 1993, vendosi vërtetimine faktit të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike më 24 maj të vitit 1944.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 216
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.