Lindi më 1914. Më 24 qershor 1992,me vendim nr. 2/19, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit te vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vdekjes në hetuesi, më 4 janar 1947.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 331-332
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.