Lindi në Vlorë, në vitin 1923. Më 5 tetor të vitit 1961, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 233.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.