Lindi në vitin 1929. U dënua "për motive politike". Më 4 dhjetor 1992, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi i Sarandës në rrethin e Krujës dhe në Kamzë të Tiranës, prej 10 majit të vitit 1945 deri më 20 dhjetor 1949.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 16, f. 288-289
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.