Lindi në vitin 1908, në Mursi të Sarandës. U dënua "për motive politike". Më 1 mars 1994, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e dëbim-internimit nga Mursia e Sarandës në Selenicë të Vlorës, prej 10 prillit të vitit 1952 deri më 31 dhjetor 1955 dhe nga 1 janari i vitit 1956 deri më 26 maj 1973. Nga këto 4 vjet ishin internim.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 16, f. 248-249
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.