Lindi në fshatin Postenan të Kolonjës, në vitin 1920. Më 2 nëntor 1959, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor  “për krimin e tradhëtisë ndaj atdheut “, dhe e dënoi me njëzet vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për pesë vjet kohë. Me dekret nr. 4633, datë 24 maj 1970, iu fal dënimi i mbetur.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 304
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.