Lindi në vitin 1921, në fshatin Mazrek të Korçës. U dënua me 7 vjet heqje lirie. U arrestua më 27 nëntor 1944 dhe u lirua me 28 nëntor 1951.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 676-677
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.