Lindi më 1912, në Pukë. Më 8 dhjetor 1948, me vendim nr. 4, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krime kundër popullit dhe shtetit" dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 271
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.