Lindi më 1892, në Shkodër. Më 8 shkurt 1945, me vendim nr. 31, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krime kundër popullit dhe shtetit" dhe e dënoi me 30 vjet burg. Dënimi i zbritet në 15 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 225-226
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.