Dënuar me 30 vite burgim në vitin 1944 nga gjyqi ushtarak dhe kreu 10 vite në burgun e Burrelit deri në vitin 1954 për shkak të një amnistie. U dënua përsëri nga viti 1974 deri në 1984 për agjitacion dhe propagandë, dënim që e kreu në Ballsh.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.