Lindi në Shkodër, më 11 tetor të vitit 1905. Studimet e mesme e të larta i kreu në Austri, ku kish profesor Norbert Joklin. Mori pjesë në demonstratën antifashiste, që u zhvillua në Vlorë më 7 prillit 1939. Mes viteve 1940-1943 u inetrnua në Itali. U arrestua aty nga fundi i vitit 1945 në Tiranë dhe u dënua me 7 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: Ahmet Bushati, Në gjurmët e nji ditari: Shkodra në vitet e para nën komunizëm, Shkodër, 2007, I, f. 187.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.