Lindi më 1910, në Skrapar. Ka vuajtur dënimin me 30 vjet burg dhe ka vdekur në spitalin e burgut.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 253-254
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.