Lindi më 1910, në Elbasan. Me vendim nr.50, 6 maj 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor si «anëtar të Organizatës së Ballit Kombëtar» dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 440
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.