Lindi më 1895, në Fier. Më 12 shtator 1945, me vendim nr. 33, Gjykata ushtarake e Fierit e deklaroi fajtor «se ka marrë pjesë» në organizatën Balli Kombëtar, «ka vepruar në dëm të interesave të popullit». U dënua me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë. Me vendim nr. 272, dy ditë më vonë, vendimi u aprovua dhe nga Gjykata e Lartë Ushtarake.

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 811-812.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.