Klerik i lartë bektashian.Lindi në Leskovik, në vitin 1892. U arrestua në vitin 1946 si antikomunist. U lirua më 1948. U arrestua sërish më 1950 dhe u dënua me 12 vjet heqje lirie. Vdiq në burg, më 1956.

Burimi: AISKK, F.63 V.5
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.