Lindi më 1908, në Plangaricë, Elbasan. Arrestuar më 28 tetor 1946. Më 20 maj 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi "si strehues dhe furnizues kriminelësh", me 2 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 180
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.