Isahak Toros Shahnaian lindur më 01.11.1934 Durrës. I dënuar politik për tentativë arratisje dhe për agjitacion propagandë. Ka bërë gjithsej 19 vjet e 6 muaj burgim. Gjatë 19 viteve të burgut nga viti 1952 deri 22-03- 1953 është dënuar edhe me punë të detyrueshme. Nga viti 1958 deri 13-06- 1967 është dënuar nga Burgu Durrësit në atë të Tiranës dhe prej këtej në Kampin e Rinasit. Nga viti 1978 deri 01.08.1987 dërgohet nga burgu Durrësit në atë të Tiranës, prej këtej në Burgun e Ballshit.

Burimi: Nga familja

Dokumente

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.