Lindi më 30 qershor të vitit 1943, në fshatin Dragobi të Tropojës. U arrestua më 1 shtator 1960 dhe me vendim nr. 99, datë17. 9. 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor "për veprime përgatitore për të kryer tradhëti ndaj atdheut me anën e arratisjes në Jugosllavi" dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 324
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.