Lindi në 1889, në Kukës. Më 7 korrik 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi «për krime kundër shtetit», me 5 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës civile për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 257.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.