Djali i madh i familjes Sokoli. Ishte i diplomuar për drejtësi në Beograd dhe kishte aderuar në Lëvizjen e Legalitetit. Në fillim të viteve 1945 e dënojnë 27 (njezet e shtatë) vjet burg dhe internim. Në internim martohet me Shano Dostin, dhe kjo ish-e burgosur politike.

Burimi: libri "Dhimbje" nga Fatbardha Saraci Mulleti
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.