Lindi më 19 janar të vitit 1919, në fshatin Tragjas të Vlorës. Më 21 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit, me bashkëveprim" dhe e dënoi me vdekje dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet kohë. Më vonë, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë ia ktheu dënimin në burgim të përjetshëm. U lirua më 25 qershor 1963.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 634.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Jani Konomi, avokati i burgosur që i shpëtoi jetën fëmijës së xhelatit në Kampin e Vlashukut

Fisniku dhe horri Nga Shpendi Topollaj Kur e dëgjon për herë të parë emrin Kampi Lexo më shumë