Lindi më 1942, në Mallakstër. Më 15 prill 1977, Gjykata e Durrësit e dënoi për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», me 10 vjet burg. Më 28 gusht 1981, Gjykata e Mirditës e ridënoi për «agjitacion e propagandë», me 10 vjet burg. Përfundimisht, u dënua me 15 vjet
burg, dhe pesë vjet internim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 360
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.