Lindi më 5 dhjetor të vitit 1943 në Shkodër. Më 13 prill 1961, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi me 3 vjet heqje lirie dhe konfiskim të pasurisë, për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes». U arrestua sërish më 1969 dhe më 2 prill të po atij viti, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e dënoi me 4 vjet burg për «veprën përgatitore për arratisje».

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, FL. 161.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.