Datëlindja: 1918. Vendbanimi: Velçë, Vlorë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 9 korrik 1946. Dënuar: 30 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar kundër lëvizjes NÇL

 

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.