Lindi më 1914, në Bogdar, Berat. Më 15 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për «bashkëveprim me bandat diversante», me 15 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile për 3 vjet. Vdiq në burg, më 1954.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014),295.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.