Lindi më 1856, në Zerqan, Dibër. Më 20 shtator 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi “për krime kundër shtetit” me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe heqjen e të drejtave civile e politike për 5 vjet. Vdiq në burg më 1950.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, FL. 241-242; Liria, 26 maj 1993
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.