Lindi më 1913. Më 7 maj 1993, me vendim nr. 1115, Gjykata e Shkodrës vërtetoi njohjen e faktit juridik të vrasjes për motive politike, më 8 prill 1963.

Mbante gradën kolonel. Themelues i çetës së parë partizane të Shkodrës dhe më pak kryetar lokaliteti dhe deputet i zonës së Malësisë. Mbrojti interesat e zonës së tij, duke kundërshtuar kolektivizimin. Si njeri me ndikim të madh në Malësi, u vendos të ekzekutohej. Qëndroi disa ditë i fshehur në një shpellë në Rrjoll, ku u vra bashkë me nipin e mikut të tij.

Nuk iu gjet trupi.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 354-355
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.