Lindi më 27 tetor të vitit 1938, në Filat të Çamërisë. Më 7 korrik 1962, Gjykata Ushtarake  e Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie. U arrestua sërish më 1973 dhe më 30 qershor të po atij viti, Gjykata e Mirditës e dënoi me 18 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë për «sabotim» dhe «agjitacion e propagandë».

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 155.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.