Lindi më 1925, në Baldushk, Tiranë. Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, më 14 maj 1994, vendosi njohjen e faktit që H. D. është pushkatuar «për motive politike», më 30 tetor 1950, në Baldushk. AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.101-102

Burimi: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 101-102
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.