Hatlije Tafani, në dokumentet e kohës Tafa, një vajzë 27-vjeçare, e cila në kulmin e rinisë përjetoi tmerre dhe vdiq e torturuar dhe e çmendur. Detajet e dhunës të ushtruara mbi komunisten e re Hatlije Tafa, apo Tafani si konfirmojnë të afërmit, janë përshkruar në raportin e sigurimit nga nëntoger Anastas Dushku.

 

Burimi: kujto.al
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.