Lindi në 1919, në Mavrovë, Vlorë. Arrestuar më 17 janar 1983. Më 27 qershor 1983, me vendim nr. 206, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", me 8 vjet burg dhe heqjen e medaljeve të kujtimit. Vdiq në burg më 2 prill 1986.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014),209.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.