U dënua me 10 vjet burg për agjitacion dhe propagandë. E kreu dënimin në kamp-burgjet e Spaçit dhe Qafë-Barit.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.