Vajza e madhe e Vehip dhe Ane Hoxhës. I ati kishte qenë drejtor i Bankës në Korçë dhe funksionar i lartë i asaj në Tiranë, kushëri i Enver Hoxhës. Internuar në Savër të Lushnjës në vitin 1959 me prindërit dhe dy motrat për 30 vjet e 6 muaj për shkak të arratisjes së të vëllait.

Ajo njihet si tenistja e parë shqiptare.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.