Datëlindja: 1925. Vendbanimi: Funar, Elbasan. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 21 maj 1946. Dënuar: 30 vite. Zbritje dënimi: 7 vite. Akuza: ka bashkëpunuar me okupatorin dhe ka luftuar LNÇL

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.