Vinte nga një familje e pasur tregtarësh dhe patriotësh. U dënua me 18 vite burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.