Lindi më 1917, në Elbasan. Më 26 maj 1952, me vendim nr. 39, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për «përgatitje për arratisje» dhe për «agjitacion e propagandë» dhe u dënua me 12 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 43, FL. 29-30.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.