Lindi më 1900, në Shkodër. Më 28 gusht 1945, me vendim nr. 190, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e pjesëmarrjes në organizatën e Ballit Kombëtar" dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave politike e qytetare përgjithmonë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 198
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.