Lindi më 1870, në Lukan të Dibrës. Pas ardhjes në pushtet të komunistëve, u dënua për motive politike dhe vdiq në burg më 1949.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 48
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.