Lindi në 1891, në Peqin. Diplomuar për financë. Më 2 korrik 1946, me vendim nr. 5, Gjykata e Lartë e dënoi si "armik i popullit dhe sabotator i pushtetit", me 20 vjet burg humbjen e të drejtave civile- politike dhe konfiskimin e pasurisë së tij të tundshme e të patundshme.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 503; Tomorr Aliko, Gjysmë shekulli në kthetrat e djallit, (Tiranë: 2003), 36.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.