Lindi në vitin 1918, në fshatin Tujan të Tiranës. Më 11 prill 1975, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e të propagandës kundër pushtetit popullor" dhe u dënua me 5 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 16-17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.