Ka studiuar në Itali. Pas kthimit punoi në Dibër të Madhe dhe Tiranë dhe u fejua me vajzën e Edip Tërshanës, Lirinë. Në Tiranë arrestohet dhe dënohet me vdekje në gjyq special, në vitin 1945.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.