Pinjoll i familjes Spahiu nga Palorto i Gjirokastrës. Duke e njohur rrënjësisht familjen e Enver Hoxhës dhe duke u ndikuar nga pjesëmarrja në luftë e xhaxhallarëve Hulusi Spahiu, Tomorr Spahiu, Bardhyl Spahiu dhe Tahir Kadare, vihet në lupën e sigurimit për t’u futur në burg. Mbaron shkollën pedagogjike dhe arsimin e lartë ushtarak. Dënohet për agjitacion e propagandë. Kryen 8 vite burg në Spaç dhe Burrel. Ka ndërruar jetë në prill 1994.
Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.